Amanda Sandvik

En lite sämre dag
Idag har inte varit min dag hörni. 
En såndär dag då det känns som att allt är lite i obekväm sidovind. En såndär dag då man stiger i glas, vädret suger, man försenar sig, är totalt och fullständigt lättirriterad, och känner att allt är lite hopplöst. 

Jag har ingen orsak att vara såhär idag. Har haft en bra skoldag, har ätit god mat, har hängt med kompisar. Men antagligen beror det på att jag inte har återställts från mina drömmars koncert i tisdags, eller vant mig vid att vara i skolan igen efter 5,5 vecka. Och så känner jag mig lite småful. Ytlig som man är. 

Nä, idag tänker jag bara ligga på soffan och kolla på Youtube videos, sjunga sorgsna låtar, kanske testa lite Halloweensmink, och vara miserabel. Det får man faktiskt ibland. 
Bild från en mycket bättre dag. För inspiration liksom.

(PS. Det här inlägget är en liten hint på att jag tänker börja blogga som vanligt igen. Hint hint)
 
Anonym

Hej! Ända sen ni flyttade och böt lägenhet har jag väntat på att få se bilder på hur ni bor. Tycker det är så kul att få kika in i andras krypin :)

Svar: Ååh va kul att nån vill se!! :) Snart kommer det nog komma upp, har några saker som jag verkligen vill fixa än, men nån dag ska jag nog ta mig tid att fixa till och fotografera!
Amanda Sandvik

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress