Amanda Sandvik

Oktober outfits
Efter första dagen på sista veckan vid teatern så satte jag mig vid Raawka med Elias för lite kaffe och kaka som ett litet treat till mig själv. Sedan så gick vi ut på stan för att ta lite outfitbilder. 

Jag kan vara världens mest pinsamma människa när det gäller att bli fotograferad (och sådär i allmänhet också, om jag ska vara ärlig), jag är så ovan framför kameran och har ingen uppfattning om hur min kropp eller mitt ansikte egentligen ser ut. Men, jag gör mitt bästa liksom. 
Sen så har jag ett sånt babyface och ett såå litet knappnålshuvud, att jag sällan kan se varken vuxen eller farlig ut. Vilket råkar vara mina två mål i livet. 
Det är skönt att fota med någon man kan vara lite löjlig med, eftersom att jag annars skulle se ut som en packad sardin på de flesta bilderna. 
Men hallå!! Hur snygg får man va?! När man är kompis med supersnygga människor är det alltid roligt att öva porträttfoto. Kolla in hans Instagram för mera hottness och overall goodness! (@eliaslilas)
Efter fotograferingen så gick vi in på H&M för att kolla på vantar, men stannade vid sminksektionen majoriteten av tiden. Det brukar oftast bli så. 

Sitter hemma och fryser nu, funderar på att bara tejpa fast ett täcke runt hela kroppen eller flytta in i en fritös. Missförstå mig rätt, jag älskar hösten men hatar kylan, jag är inte byggd för dethär klimatet hörni. Nåja, det är bara att uthärda antar jag... På tal om H&M-smink förrästen, så kommer det antagligen komma upp ett inlägg om just det inom en snar framtid, så håll ögonen öppna! ;)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress