Amanda Sandvik

Det är höst i Vasa
Kan helt ärligt medge att jag har haft dendär rubriken i huvudet ända sedan jag fotade bilderna. Om ni inte tänker den med Karl från Bardas röst är det inte så kul. Men om ni gör det...är det kanske inte heller så kul nu när jag tänker på det. Jag borde hålla min skamliga humor i en liten bur i en grotta på Island, men istället så släpper jag ut den för alla att se. Hela borde hållas i en grotta på Island om vi ska vara helt ärliga. 

Iallafall, lång och meningslös inledning, men jag har kommit hem efter ännu en praktikdag. Har flera dagar tänkt på hur fint det är med höst i Vasa. Det finns så mycket fina lövträd! Så idag tog jag med kameran och fotade i det mulna vädret. 
Är så fascinerad av den kantiga byggnaden ovanför träden på den första bilden. Kan inte heller koppla ihop vilket hus det är? Det är väldigt spontana bilder helt utan medveten komposition, så ni får ursäkta mig. 

Men alltså ååh, jag vill ha ett nytt objektiv, ett nytt kamerahus skulle inte heller sitta fel! Just nu suktar jag efter ett 85mm+, cirka 120mm skulle vara gött. Men åtminstone 85mm ska det vara. Om någon vet om något bra Canonvänligt 85mm-120mm objektiv får de gärna tipsa!

PS. Jag har kommit fram till att jag inte tyckte så mycket om Bridget Jones Dagbok iallafall...Snubbarna var ju bara jobbiga och förutsägbara och vem orkar bry sig sådär mycket om snubbar?! Hallå Bridget, wake up liksom.