Amanda Sandvik

Min vardagssminkning
Hej igen!

Idag tänkte jag visa en av variationerna av min vardagsssminkning. Alltså sminket jag drar på före jag går till skolan på morgonen. Denhär versionen med eyeliner är den looken jag kör på om jag vaknar lite tidigare på morgonen eller har mer tid för en orsak eller en annan. Eyeliner behöver ofta några extra minuter för att sätta sig ordentligt.
Min go-to vardagspalett är The Balm's Nude Dude, den är perfekt! Rosiga, rostiga, varma och kalla färger, den har allt man behöver i ett nätt paket. Något jag dock verkligen skulle behöva investera i är en ny eyeliner... Den jag har nu från H&M har börjat torka, och ja, den var nog aldrig någonsin riktig topp kvalitet. 
Här är en liknande version, som jag parade ihop med ett vanligt läppstift från Chanel som är lite lila, istället för mitt vanliga, rosa liquid lipstick från Sleek som syns på den övre bilden. Tyvärr syns inte färgskillnaden så bra, men den är där, någonstans. Jag är störtkär i läppstiftet från Chanel, blir ledsen i ögat när jag tänker på att de testas på djur, så det blir inga fler sådana för mig faktiskt...buhu.
1. Lumene Wild Volume mascara // 2. Lumene True Natural Volume mascara // 3. Essence Stay All Day 16h concealer // 4. Primark PS Love Lipliner // 5. The Balm Bahama Mama Bronzer // 6. Sleek Solstice Highlighter palette 

Några andra essentials för mig är Lumenes mascaror, de flesta av dem är riktigt bra och snälla mot känsliga, pollenallergiska ögon.
 
Essence's concealer köpte jag lite som ett experiment, men den gör verkligen sitt jobb! Sen så oxiderar den lite rosa, men sånt kan man fixa.
 
Om jag inte använder något av mina läppstift så lägger jag färg på läpparna med någon av läppennorna från Primark, billigt och bra.
 
Bahama Mama bronzern, den är en GUDAGÅVA! Jag skulle kunna skriva avhandlingar om hur mycket jag tycker om denna bronzer, men det ska jag inte göra nu.
 
Sist men absolut inte minst så är Sleeks highlighter palett ett måste för mig. Ett sånt glow får man ingen annanstans ifrån. Kvalitet hela vägen! 


Långt inlägg om min vardagsrutin, men det var roligt att skriva det iallafall. Hoppas att ni tyckte om det! 
Imorgon sticker jag iväg på min första praktik till Vasa. Det ska bli sjukt spännande, jag måste komma ihåg att packa ner allt mitt smink tills det, ute i sista minuten som vanligt, ehehe... 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress