Amanda Sandvik

Saker jag ser fram emot
Ibland när det känns lite trögt i vardagen känns det kul att kolla framåt i tiden, och på alla roliga saker som väntar. Så kan man ju kolla på alla jobbiga saker som väntar också, men det väljer jag att inte göra. Och jag kommer faktiskt inte på så många just nu, och det känns riktigtriktigt bra.
1. Twenty One Pilots konsert i oktober
Det första jag kommer på är att jag ska på mitt underbara favoritbands konsert den 25:te oktober. FATTA!! Bara några dagar efter att jag kom hem från Mumford & Sons spelning så släppte ännu en av mina favoriter biljetter till konsert här i hemlandet. Jag känner mig som en sån liten tönt, men jag älskar livemusik. Speciellt när det är musiker man faktiskt brinner för. Att känna samhörighet med resten av publiken, att känna basen slå högre än ens eget hjärta och att sjunga med så högt att man inte vet om det faktiskt kommer ut ljud eller bara väsningar. Det är överlägset den bästa känslan i världen. Sen har jag inte fött barn eller gift mig eller något sådant, men om det känns bättre än livemusik måste det ju vara verkligen fantastiskt.
2. Att min varma choklad ska kallna, om typ 2 minuter
Små mål är också mål hörni, de är också en del av någonting. Detta är en del av mitt nästa mål som är att...

3. När jag blir frisk, om förhoppningsvis någon dag
Jag har dragit på mig en förkylning från när jag var hemma i helgen. Vad kan man när man trotsar sitt bättre vetande... Halsont är officiellt kanske det värsta jag vet med att vara sjuk. Som professionell pratkvarn och amatörsångare dör jag av uttråkning om jag inte kan låta om mig. Så vi hoppas att detta går om snart.

4. Att gå ut den här utbildningen och söka vidare, om mindre än två år
...och sen att förhoppningsvis komma in på något också. Vart ska du söka in då Amanda? Det kanske ni undrar. Jag har inget konkret svar, men många planer. Mest skådespeleri/regissörslinjer, utomlands. Inte de lättaste planerna, men jag har haft erfarenhet med att det kan gå bra fast drömmarna verkar för stora. Kanske historien repeterar sig själv?

5. Då jag får se att jag har blivit bättre på det jag är bra på, när det händer
Där ingår också att jag ska tillåta mig själv att se att jag faktiskt är riktigt bra på någonting. Dethär behöver inte vara konkreta saker som konstformer, skrivande, eller musik, men också saker som att vara snäll mot mig själv och andra, att prioritera rätt, och att planera. 

6. Då jag får göra ukulele buisness med Aron, om cirka två dagar
Snart så ska jag inhandla en ukulele av min gode vän Aron. En gul dessutom! Ni kan förstå att jag är taggad. Ukulelen är verkligen ett riktigt roligt instrument.

Ett inte så bra komponerat, men äkta, riktigt, inlägg. Lite mål, lite planer. Hur mycket av allt som går i uppfyllelse kan man ju undra, men det ser man ju längs vägen!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress