Amanda Sandvik

Skärmar och svampburgare
Hej igen alla mina bros!

Nu är jag tillbaka med inlägg efter en litenliten paus. Jag har mest varit i skolan och kollat Stranger Things, men det är livet det med. Jag är i talande stund på det sista avsnittet och dör av spänning, nästan utan överdrift. Min setup just nu är att vi kör min laptop till Aleksis nya skärm, och så min egen såklart. Min lilla dator gillar det inte riktigt, så jag hoppas att den inte bestämmer sig för att dö medans jag skriver det här. Men häftigt känns det!
Skulle verkligen inte säga nej till en sån skärm... Så får låna den lite innan de andra delarna till pojkens dator kommer. I mitt framtida, grandiosa kontor ska jag ha en riktigt fin skärm. Jag är en kvinna med visioner. Visioner i 4K.

Nu kanske ni undrar varför rubriken är "Skärmar och svampburgare" och inte bara "Skärmar". Ni kanske har luskat ut att jag ska blogga om en svampburgare. Då har ni luskat rätt. 

Idag var det Aleksis tur att laga mat här hemma, och idag blev det en länge planerad svampburgare och hemfixade pommes! Burgaren bestod av allt det vanliga, men biffen var champinjoner som marinerats och bakats i ugnen. SÅ HIMLA GOTT!
Delicious, and nutritious. 
Vem säger att gyllenbryna, fettiga, supergottigheter inte kan vara för veganer?
...och i detta hushållet så använder vi fina, ärvda kaffekoppar som ketchupskålar, tydligen. 

Jag märker nu när jag editerar bilder med den andra skärmen hur äckligt felkalibrerad min skärm är. Alltså usch, jag har ju gulnat sönder många av mina bilder p.g.a det här, Ska försöka fixa det inom kort... Hoppas ni inte har lidit allt för mycket av mina gula bilder!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress