Amanda Sandvik

Körsbärsblom.
Finns det något bättre än då väret äntligen tillåter att man plockar fram vårjackorna? Idag känns det som att det är det bästa som hänt mig. I flera veckor har jag väntat på att få ta fram den här fake läderjackan jag köpte i Stockholm. Jag använder de ljusrosa broderade blommorna som substitut för Kungsträdgårdens körsbärsträd, funkar sisådär. Pull & Bear är det bästa som hänt min garderob och bland det värsta som hänt min plånbok. Skulle gärna köpa upp hela halva märket. Både jackan och polon är därifrån!
Här ser ni allt för många exempel av mig som ler och är löjlig för att Aleksi får mig att skratta när han fotar outfitbiler. Det är ett tungt samboliv förstår ni. Bringar also back mina rosa solisar (swenglish vadårå) från förra inlägget, favorit i repris iallafall för mig.

En annan favorit i repris är träningsappen Zombies, run!. Laddade ner den igen igår, använde den senast 2013ish och det var ett gott återseende. Det är exakt vad det låter som, man joggar och lyssnar på en story som utspelar sig på samma gång. Ibland plockar man upp första hjälpen kits, ibland blir man jagad av zombies och måste springa supersnabbt för att inte tappa de sakerna man hittat under rutten. Sprang färdigt det första uppdraget igår, och ska göra det andra idag bara för att det är så spännande! Superbra app för oss som blir uttråkade av att bara springa som vanliga dödliga. Håll tummarna att jag finner det lika roligt som jag gjorde igår, så uppdaterar jag (om det går bra...) sen!