Amanda Sandvik

Summer shenanigans.
Trots den överlag kalla och jobbiga sommaren så har jag haft roligt. Jag har lärt mig att då livet är ganska sugigt överlag så uppskattar man de fina stunderna så mycket mer. Några av de roliga stunderna har varit att sitta på balkonger i kvällsolen med massa andra människor, se på sommarteater med fin vän, träffa släkt, äta gott, sova länge, skratta åt dumma saker med de som alltid får mig att dra på mungiporna när jag behöver det som mest, och såklart att fira Jeppisdagarna som var nu i helgen.
 
Men jag har inte bara festat och sovit tills klockan... allt för sent... Ibland har jag faktiskt jobbat också! På första bilden har jag tagit en superglammig selfie på jobbet, framför tomburksinsamlingen. På andra bilden vill min lösögonfrans fly från mitt öga, men jag är glad och söt ändå.
 
I Vörå har jag också hunnit vara en del, inte så mycket, men ibland har jag kommit mig dit. Det är alltid skönt att träffa familjen och hoppeligen hinner jag träffa dem ännu en gång före jag åker till Stockholm den första augusti(!!!!!).
 
Som tidigare nämnt så har jag ju jobbat i sommar. Har faktiskt sista jobbdagen på torsdag och det ska bli så skönt att ta lite semester, även om det har varit kul att ha något att göra. Så är ju arbetsplatsen inte så pjåkig att vila ögonen på heller...
 
 
Så var det ju sommarteatern. Oravais sommarteater mer specifikt, Lumpänglars väg. Den var helt sjukt bra, kanske bästa sommarteatern jag sett någonsin. Creds till Èlins kamera och bror som agerade kameraman när systrar i flanell skulle dokumenteras. Tuusen tack till Èlin som drog med mig!
 
Om 12 timmar på minuten så måste jag stiga upp. Jag är inte den ultimata morgonmänniskan så jag borde gå och sova typ nu, men det orkar jag inte, trots att jag är en så trött person. Ska försöka få fram lite roligare blogginlägg nu den kommande veckan, men nu får ni nöja er med detta, alla mina 4 läsare!