Amanda Sandvik

Kat Von D Beauty
En av de bästa sakerna med Stockholm är ju såklart Sephora, som ni alla förstår. En av de bästa sakerna med Sephora är att de säljer sminkmärken man annars inte kommer åt så lätt. Vilket är suveränt för mig som länge har törstat efter att få prova Kat Von D's produkter, speciellt hennes liquid lipsticks och eyeliner. 
Så nu fick faktiskt dessa två produkter följa med hem, hennes Waterproof Ink Liner i Trooper, och Everlasting Liquid Lipstick i Lolita. Jag var rädd att jag skulle ha hypeat dessa allt för mycket, men där hade jag fel. De förtjänar allt gott folk säger om dem. 
Min förra eyeliner var den från H&M, som är mer i penselformat än pennformat. Därför har jag inte fått vingandet på klart riktigt än, men det blir ju bara bättre härifrån! Det är så skönt att ha en eyeliner som man inte behöver applicera om och om igen varenda gång ögonen blir lite torra, vilket är ett problem jag haft med mina lite mindre slittåliga produkter. Dock har jag en gång lyckats gråta bort en del av vingen när jag gick till bussen i motvind, så jag rekommenderar att alltid ha med sig den i väskan ändå.

Lolita är ju en färg att dö för. En väldigt lätt och användbar nyans, vilket är viktigt för mig när jag väl bestämmer mig för att lägga lite mer pengar på en produkt. Jag måste veta att jag faktiskt kommer använda den och att den inte kommer ligga i ett hörn och mögla. Den torkar helt matt och överförs inte sålänge den inte kommer i kontakt med olja. Ett stort plus för ett så pass matt läppstift är att man inte blir torr på läpparna efter man använt den. Mina läppar har en tendens att vilja stöta bort produkten om de börjar bli fnasiga efter en timmes användning. Men kom ändå ihåg att återfukta efteråt, det är ju inget återfuktande läppstift även om det inte är super uttorkande. 

Samanfattat så har jag inskaffat två nya produkter som tåls att användas, och jag hoppas de är lika dryga i tuben som de är på ansiktet så jag får ha dem med mig länge! Fem poäng av fem möjliga till Kat Von D Beauty.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress