Amanda Sandvik

Lördagskäk.
Hej, från Jeppis!

Det här är första blogginlägget jag skrivit sedan jag kommit hem till lägenheten i Jakobstad, så jag säger välkommen hem till bloggen. 

Igår så fick jag träffa de flesta kompisarna igen, det är några jag inte hunnit se än, men det lär hända förr eller senare. Blev så glad av att se alla mina Finlandsfavoriter igen!

Idag har jag mest tagit det lugnt och njutit av det vackra vädret. Sov tills klockan 12, men for iväg på en springtur efter det för att kompensera för den missade förmiddagen. En grej som hände under Stockistiden är att jag omvändes från en bananglass hater till en bananglass entusiast. Så för att ladda om efter träningen körde jag en kombo av banan och jordgubb i matberedaren, och det blev så gott och sött! Varför har jag inte upptäckt detta tidigare?

Min nya favoriträtt kommer också från Stockholm. Batat, bara skärd i hälft och in i ugnen, sen på med något gott som fyllning, lite sallad och så är det en måltid! Så lätt, SÅ JÄVLA GOOOTTTT. Idag så la jag dit lite cashew gräddfil, och resterna från gårdagens tortillas (Kidneybönor och Hälsans Kök sojafärs). Cashew gräddfil är ju sen världens bästa grej. 1000 gånger bättre än både Oatly och Yosas oat fraiche. Följde Hot for Food's recept.

Saker jag än borde hinna göra idag är att diska och packa upp. Nä, jag har inte packat upp än, jag är en sån person. Så jag ska gå och ta tag i mitt liv, så vi hörs!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress