Amanda Sandvik

Vårkänslor.
Snöfall efter snöfall, nu känns det äntligen som att våren är här. Jag longboardar till skolan, har tunna jackor, solglasögon på, äter glass. Jag mår så otroligt dåligt av snö och rusk, så att hoppeligen slippa det är så skönt. Fortfarande är jag trött, men på ett annat, lite bättre sätt.

Jag ser fram emot massa saker i maj. Om lite mer än två veckor ser jag Bruno Mars, vårfest, Aleksis 20-års dag, en hel massa kul. Sommarlov är på kommande också och jag har en del planer för sommaren, sommarjobb, Stockholmsvisit, festivalmys, 18-årsdag, chilla runt med kompisarna, och bara leva lite skönare. Jag ska verkligen försöka ta till vara de varma och ljusa månaderna och inte låta dåligt mående och trötthet ta det bästa ifrån mig.
 
Lite selfies från Insta, från igår respektive iförrgår. Färgad eyeliner är min nya hobby. Rosa och röd är mina favoriter, använder mina liquid lipsticks och det funkar finfint tycker jag. Blir mer kreativ färgvis gällande smink då vi går mot ljusare tider också, så om allt gåt rätt till lägger jag upp några kul sminkningar här på bloggis inom en snar framtid. Vi hörs då!
                  


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress