Amanda Sandvik

Golden Glow.
Ibland, när jag lämnas ensam lite för länge, så börjar jag tappa befattningen av hur mycket Make Up Store pigment man kan lägga på sitt ansikte. Igår blev det, ganska mycket, men alltså, det är inte ett problem i mina ögon. Speciellt inte när det ligger på mina ögon. (höhöhöhö)
Som tidigare nämnt så använde jag mitt handy dandy Make Up Store löspigment i färgen Carat, har haft den i typ två år och vet inte om de har någon motsvarande i deras nya sortiment. Men har också en från den nyare launchen i Silver, som är lika bra. Så den nya formulan skapar lika fina linjer den med!

Hot tip! För att få liner effekten så använd en våt borste, inte fuktig, blöt. Som, dränk den tills på gränsentill upplöst. Då blir det bra. 
På läpparna använde jag Kat Von D's Everlasting Liquid Lipstick i Crucifix, superfin vampig höstfärg! Toppade sen det med ett genomskinligt läppglans från Essence, do recommend! Som, fattar inte varför man skulle lägga mången peng på ett genomskinligt läppglans, då man får ett asbra för två peng från your local Halpa-Halli.
Är detta ett stort jävla ägg eller en individ? 9/10 svarar fel. Nämen, andra produkter jag använde var min trusty Bahama Mama bronzer, och även några shades från Meet Matte Nude paletten till min contour, plus Mary-Lou Manizer som highlight. 
 
Kanske sitter och bloggar just nu för att undvika den antågande stressen inför studentskrivningarna imorgon, men ni vet! Allt för att leva i stunden va! Haha! Hoppas på L imorgon då! Haha! Ha!