Amanda Sandvik

Opopulära åsikter
En typ av blogginlägg jag äälskar att läsa är inlägg om åsikter som kanske inte alltid är så poppis. bland håller man med skribenten till hundra, och ibland finner jag att jag blir lite provocerad? Det är ju skitkul! Så idag tänkte jag hälla ur mig lite åsikter som inte alltid har hurrats för:

1. The Beatles är inte sådäär bra. 
Alla! Älskar! The! Beatles! Har tidigare haft en konversation om Beatlespojkarna och deras musik där min musikkännedom blev ifrågasatt i typ 20 minuter. Som, jo, jag har lyssnat på dem "ordentligt", nej jag lyssnar inte på dålig musik för att jag inte lyssnar på The Beatles, jag är kapabel till att ha giltiga åsikter om musik trots allt! Människorna som förespråkar denna attityd är ofta de som "inte tål" modern musik också. Samma sak händer också då jag säger att jag inte gillar typ, Håkan Hellström. Säger då inte att alla är så, men har träffat en hel del sådana.. Musikelitister kort sagt. Jag tycker man kan försöka se det goda i alla sorters musik (utom 90-tals eurodance, sori mamm), för det finns gott i alla sorters musik. Utom 90-tals eurodance då.

2. Smoothies är fucking överskattade.
Vem! Fan! Äter! Smoothies! Till! Lunch! Alltså jag blir så provocerad när jag ligger i soffan och äter Hot Rods, och så snubblar man in på en What I Eat In a Day där 70% av dagens måltider är smoothies. Antagligen beror ju detta på att jag är avundsjuk för att jag inte har pengar till att göra smoothie varje dag. Men det kan jag ju inte erkänna. Detta är många av mina favorityoutubers skyldiga till men jag bara... förstår inte?  Först en acaibowl, sen en smoothiwbowl, är ni någonsin mätta?! Nä aså förlåt, det är bara jag som är en hungrig veganjävel som inte orkar med fitspo 100% av tiden. Som en smoothie nu som då så är jag helt med på, MEN TRE GÅNGER PER DAG VARJE DAG?
 
3. Odd Molly, nej tack.
Varför! Kostar! De! Så! Mycket! Många av plaggen ser ut som stuff man skulle hitta på KappAhl (jag har egentligen inget att säga till om det här eftersom jag vill ha Yeezys för hundratals dollar, som ser ut som roskismaterial, men ni vet), och alltså... det är inte alls min stil helt enkelt. 
 
4. Less Is Always More
Ännu en moderelaterad punkt. Nu är inte detta en diss på minimalism, tror jag? Jag tycker att less is more är det kommer till konsumtion och sånt, men jag är också känd för att vara en extra ass bitch. Som i fredags hade jag på mig en fejkpälskappa, gröna byxor med skärp, skitstora hoops, och klackar. Och jag kände mig så jävla fresh! Jag har så svårt att känna mig självsäker med bara en svart t-shirt eller randig långärmad. Det är så jävla snyggt på alla andra med jag känner mig inte som mig?

5. Star Wars Prequelsen är inte skit, alls
Som ett barn som kollade The Phantom Menace från typ tre års ålder så kan jag omöjligt förneka att jag är partisk i denna fråga. Men som en person som lätt hatar på filmer, så har dessa passerat gränsen för "ganska bra till och med" när jag rewatchat dem på senare år. Som vissa saker är onödiga och lite dumma, men det är bra filmer! Eftersom de gjordes i slutet av 90-talet - början av 00-talet så klart de använde massa special effekter som just kommit ut? Det är som då man köper lösgodis och vill ha allt på samma gång. Ibland blir det en hot mess, men det förminskar inte the glorious thing som är Ewan Mcgregor som Obi Wan.
Här ser ni nu den tidigare nämnda super extra outfitten, älskar den så mycket! Ber om ursäkt att inlägget är lika osammanhängande som outfitten, och om jag gjort någon ledsen i ögat. Om ni relaterar till någon kan ni ju likea eller något, eller slåss i kommentarerna om ni riktigt vill! Det är ett fritt land!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress